Share/Bookmark

У паралельному всесвіті

No comment yet

Представляємо чудові фотороботи Тетяни Юрко, випускниці ліцею, яка блискуче опанувала декілька іноземних мов на спеціальності англо-німецька філологія.

Тетяна Юрко
"В іншому, паралельному всесвіті, в якому немає обов'язків, відповідальності й поспіху - я фотограф, - розповідає Тетяна, - мені властиво провести годину біля відчиненого вікна, щоб "піймати" найкрасивішу блискавку. Або сфотографувати квітку з кожного боку, щоб в результаті вибрати один кадр. Якісна фотографія передає повноту моменту, який ви зняли.
І дарує неповторну естетичну насолоду".

Весняний настрій

А ще Тетяна дуже полюбляє подорожувати і, безумовно, фотографує цікаві види або моменти та ділиться своїми враженнями: "Злетіти на таку висоту за 20! секунд можна в башті Кольхофа (на Потсдамерплатц). Панорама 360 *, усі визначні пам'ятки на долоні й красивий захід!"

90 метрів над рівнем Берліна

"А одного похмурого дня берлінської відпустки ми заглянули в зоопарк. Незважаючи на погоду й зимовий період часу, у вольєрах було багато тварин, клітини чисті й звірі доглянуті.
На території був також величезний акваріум з рептиліями, медузами й рибками.

 
Привіт з Берлінського зоопарку
Для певних видів птахів створені окремі кімнати-джунглі, в які можна заходити. Для них витримується відповідна країні походження тварин температура".

Тетяна згадує: "Ще в шкільні роки виявила в собі тягу до того, що мені важливо розібратися, знайти паралелі, відповідності, спростувати або знайти докази чого-небудь. Я починала творити в сфері лінгвістики та антропоніміки, зараз перейшла в сферу маркетингу і нейроекономіки. Мені подобається писати статті, наукові роботи, брати участь у конференціях і дослідженнях".

А ми пам'ятаємо Тетяну як неймовірно творчу, натхненну, розумну, успішну, усміхнену та дружню! 

Бажаємо Тетяні здійснення усіх мрій та виповнення зайзаповітніших бажань! 

Успіхів, Тетяно!




Отправить комментарий

HOME | ABOUT

Copyright © 2011 ПАНОРАМА - 270 | Powered by BLOGGER | Template by 54BLOGGER